Algemene Voorwaarden

Categorieën auto’s
Alle merken en types auto’s getoond op de website dienen enkel als voorbeeld van de selectie en de kenmerken van de huurauto’s. We kunnen niet garanderen dat het geselecteerde merk en model auto exact gelijk is aan hetgeen dat getoond wordt op de website op het moment van reserveren. We garanderen alleen de huur van een auto van hetzelfde type met dezelfde kenmerken.

Leeftijd van de bestuurders en rijbewijs
De minimumleeftijd om een auto te huren is 21 jaar en de bestuurder moet al minstens 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. In het geval dat een rijbewijs niet afgegeven is in het Latijnse alfabet (bijv. Arabisch, Grieks, Russisch of Chinees) zal er naast het originele rijbewijs gevraagd worden om een Internationaal rijbewijs.

Extra bestuurders
Alle extra bestuurders vermeld in het contract moeten zich aan dezelfde regels houden zoals beschreven in het voorgaande punt.

Ongelukken met de auto’s
In het geval van een ongeluk is het absoluut nodig om de autoriteiten in te schakelen (112) en het schadeformulier in te vullen (of het nu uw schuld is of niet). In het geval dat het bewezen is dat de bestuurder reed onder invloed van alcohol en/of narcotica is de klant verplicht alle kosten van de schade veroorzaakt aan de auto te betalen.

Dekking van de verzekering
De gepresenteerde prijzen zijn inclusief all-risk verzekering (CDW, Super CDW, verzekering voor banden, ramen en sloten)

Brandstofbeleid
Een borgsom voor brandstof is niet nodig.
De klanten moeten de auto’s terugbrengen met dezelfde hoeveelheid brandstof als op de startdatum van de verhuur.

Kilometerbeleid
Onbeperkt aantal kilometers.

Beleid m.b.t. oversteken van de grens
Alleen het oversteken van de grens tussen Portugal en Spanje is toegestaan.

Betaalwijze
Het huurcontract mag met creditcard - American Express, MasterCard, Visa – pinpas of contact (EURO) betaald worden.

Reserveren van Speciale Categorieën (F, H, L)
Voor de speciale categorieën F, H en L is het nodig om een aanbetaling van 50% van het reserveringsbedrag te doen om deze te kunnen bevestigen.
De gedane aanbetaling wordt niet terugbetaald in het geval van annulering.

Informatie over de prijsberekening
De website biedt op de reserveringspagina de mogelijkheid om de prijzen te berekenen.